loading...

میهن فایل

فایل:: دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات -میهن فایلمیهن فایلدانلود تحقیق بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات"برای دریافت فایل کلیک کنید"دانلود تحقیق ...

علی مرادی بازدید : 237 دوشنبه 18 مرداد 1395 زمان : 23:43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میهن فایل

فایل:: دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات -میهن فایل


میهن فایل


دانلود تحقیق بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات
"برای دریافت فایل کلیک کنید"


دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات

دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات

اين پژوهش بر اساس معايب و مشكلات موجود در توليد سنتي نبات و همچنين با توجه به مهمترين پارامترهاي موثر در توليد اين محصول انجام گرفت. تيمارهای مورد استفاده برای شيره و نبات عبارت بودند از درجه فوق اشباع در چهار سطح 3/1 , 4/1 , 5/1 و 6/1 و درجه حرارت در سه سطح 70 , 80 و90 درجه سانتی گراد در سه تکرار. آزمايش های فيزيکوشيميايی شامل تعيين pH , رنگ و درصد قند انورت براي تمام نمونه های سنتی و آزمايشگاهی انجام پذيرفت. نتايج نشان داد که افزايش درجه فوق اشباع و دما برتمام مشخصه های شيره و نبات اثر معنی دار دارد (01/0 p

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 8

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل محصولات: 87
  • بازدید امروز : 148
  • باردید دیروز : 71
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی