فایل:: دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات -میهن فایل
میهن فایل
دانلود تحقیق بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات
"برای دریافت فایل کلیک کنید"
دانلود تحقیق بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات

اين پژوهش بر اساس معايب و مشكلات موجود در توليد سنتي نبات و همچنين با توجه به مهمترين پارامترهاي موثر در توليد اين محصول انجام گرفت. تيمارهای مورد استفاده برای شيره و نبات عبارت بودند از درجه فوق اشباع در چهار سطح 3/1 , 4/1 , 5/1 و 6/1 و درجه حرارت در سه سطح 70 , 80 و90 درجه سانتی گراد در سه تکرار. آزمايش های فيزيکوشيميايی شامل تعيين pH , رنگ و درصد قند انورت براي تمام نمونه های سنتی و آزمايشگاهی انجام پذيرفت. نتايج نشان داد که افزايش درجه فوق اشباع و دما برتمام مشخصه های شيره و نبات اثر معنی دار دارد (01/0 p